Rondetafelgesprek Onderwijs

Creative Valley, Utrecht 06 Apr 2023
Live evenement Onderwijs Rondetafelgesprek

Op donderdagmiddag 6 april komen we met een groepje managers en professionals van ongeveer 7 onderwijsinstellingen samen. Het plenaire gesprek zal onderbroken worden door het diner. Naast kennismaken en netwerken met verschillende onderwijsinstellingen vanuit het MBO en HBO, delen we kennis over het onderwerp Digitale Transformatie.

DEELONDERWERPEN

De volgende deelonderwerpen staan tijdens dit rondetafelgesprek centraal:

  • Hoe krijg je de komende jaren, digitalisering structureel op de agenda binnen het onderwijs?
  • Hoe wordt draagvlak en betrokkenheid bij digitale transformatie gerealiseerd?
  • Hoe borg je dit en hoe ga je hierop sturen?

LOCATIE EN TIJD

Donderdag 6 april, 17:00 – 21:30 uur in Utrecht
Parkeren is gratis op locatie.

OVER MOBILEE

Mobilee is realisatiepartner bij de digitale transformatie. Wij zorgen voor direct resultaat in de vorm van een zichtbare en blijvende verandering in besturing, proces, systemen en mensen. Om hierin optimaal kansen te benutten en succesvol te veranderen, hebben wij specifieke expertise, methodieken & technieken in huis om jouw vraagstuk in de digitale transformatie apart of in samenhang aan te pakken. Dit doen we voor verschillende organisaties zoals binnen de zorg, overheid en en het onderwijs.

AANMELDEN

Wil je nu bij dit rondetafelgesprek zijn? Ben jij betrokken of geinteresseerd in het onderwerp digitale transformatie binnen het onderwijs? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Esther van Olderen. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.