Play in Business: Zinnige Zintuiglijke Zensatie

Herwijnen 30 Jun 2023
Extern evenement Workshops

Experimenteren is Ervaren is Leren is Creativiteit.

Play in Business is een jaarlijks terugkerend evenement voor professionals die de kracht van spelen op het werk willen ontdekken. De dag start om 10 uur tot 17:00 uur en is gevuld met vele workshops en sessies voor meer creativiteit, meer outside-the-box, minder denken in regeltjes en anders en beter werken in teamverband.

Tijdens deze dag organiseren collega’s Anne Wever en Lorraine Ho een workshop over Zinnige Zintuiglikje Zensatie. Met deelnemers gaan ze experimenteren: welke rol spelen zintuigen in creatieve processen? Hoe kan je je eigen zintuigen en ook die van een ander prikkelen? Hoe houd je dit klein? Hoe houd je dit eenvoudig? Hoe maak je dit FUNctioneel? En wat neem je mee naar je eigen dagelijkse praktijk? Deelnemers gaan dit samen zien, samen horen, samen voelen, samen ruiken, samen proeven en dit bovenal samen ervaren!

“Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.” (Confucius)

Aanmelden en verdere details

Datum: 30 juni 2023

Locatie: GeoFort Nieuwe steeg 74 4171KG Herwijnen

Kom jij ook naar hét event over spelen op je werk?

DIT kan je verwachten op 30 juni:
– Een dag lang spelen, ontdekken en inspiratie opdoen.
– 24 interactieve sessies, van onder andere Professor Erik Scherder. Ikzelf ben erg benieuwd naar de sessie van Sayma Kuipers en die van Sonia den Dubbelden.
– Naar huis gaan met een rugzak vol toepassingen van spel op de
werkvloer, waarmee jij de dag na het event al aan de slag kunt gaan.

Tickets koop je op de website van Play in Business.