MeetUp Verbinding

Online via Zoom 24 Mar 2022
Perfecte klantervaring

Mobilee organiseert deze MeetUp om jou als veranderaar en/of manager de kans te bieden om andere vakgenoten te ontmoeten, kennis op te doen én kennis te delen. Op deze manier faciliteert Mobilee de verbinding tussen professionals. Veranderaars Jaap, Lard, Lorraine en Mieke zijn betrokken bij deze MeetUp en delen graag hun ervaring over verbindingen leggen binnen organisaties.

MeetUp veranderaars thema 'Verbinding maken en behouden'Verbinding is ook het onderwerp van deze MeetUp. Want wist jij dat verbinding ervoor zorgt dat het gelukshormoon Oxytocine wordt aangemaakt? En vervolgens datzelfde gelukshormoon jouw stressniveau laat dalen? Verbinding, het is niet alleen een hulpmiddel om jouw stressniveau te kunnen beheersen, het is ook het smeermiddel om binnen jouw organisatie veranderingen daadwerkelijk te kunnen realiseren.

In organisaties weten we elkaar steeds beter te vinden tijdens on- en offline meetings en ontmoetingen daarbuiten. Zijn we echter ook daadwerkelijk verbonden met elkaar? De komst van het hybride werken zorgt voor nieuwe uitdagingen om binnen een organisatie ook echt verbonden te blijven. Verschillende uitdagingen waar we ook allemaal op een andere, creatieve manier mee omgaan.

Aanmelden voor dit evenement doe je via de volgende landingspagina.