MeetUp Perfecte klantbeleving

Creative Valley, Utrecht 09 Nov 2023
MeetUp

Betreed de wereld van klantbeleving

Ben jij klaar om te ontdekken wat jouw invloed is op klantbeleving? Hoe zorg je dat je als team of organisatie de klant centraal blijft stellen? Zet je schrap voor een meeslepende reis door de betoverende wereld van klantbeleving op de speciale ontbijtsessie MeetUp van Mobilee management & advies!

MeetUp Klantbeleving door MobileeTijdens deze MeetUp nodigen we deelnemers uit om hun eigen acteren en die van een ander onder een vergrootglas te leggen. Het doel is elkaar inspireren en samen leren, neem hiervoor dus vooral al jouw vragen, voorbeelden, kennis en ervaringen mee! Wat kun JIJ en wat kan jouw TEAM doen om CX te verbeteren? Hoe zorg je dat deze mindset gedragen wordt door HELE organisatie?

  • Datum: donderdagochtend 9 november
  • Tijd: 8:00 uur, eindtijd 10:00 (inloop vanaf 7:30 uur)
  • Locatie: Creative Valley, Orteliuslaan 7 in Utrecht
  • Parkeren is gratis op de P&R Papendorp, op 2 minuten loopafstand van Creative Valley

Naast inspiratie kun je volop netwerken onder het genot van een lekker ontbijt op kantoor. Schuif jij graag aan? Geef je dan snel op want het aantal plekken is beperkt en geef dan direct even aan of je jouw eitje hard of zacht gekookt wilt hebben. Ook willen we weten wat er bij jou op dit moment speelt rondom CX. Jouw antwoord zullen we meenemen in de voorbereiding van deze MeetUp. Geef daarvoor antwoord op de volgende vraag in het aanmeldformulier:

“Wat zijn voor jou de belangrijkste aandachtspunten op het gebied van CX”

Je ontvangt een bevestiging en verdere details per e-mail. Creative Valley heeft voldoende werkplekken beschikbaar en graag nodigen we je ook uit om eventueel op locatie bij ons te blijven werken. Geef dit dan aan in het aanmeldformulier.

Graag tot 9 november namens Jacqueline van der Beek, Scott Schimmel, Ralf Spiering, Stephanie Verwijs en Esther van Olderen.

Aanmelden kan door het volgende aanmeldformulier in te vullen: