Innovatief,
analytisch en
authentiek.

Mobilee biedt plek aan iedere topper die zich een digital native voelt. Betrokken mensen zoals jij die met hun ervaring, talenten en energie het verschil maken. We willen jou een platform bieden om op basis van gedeelde nieuwsgierigheid en ondernemerschap vorm te geven aan de digitale transformatie van onze klanten. Niet om alleen maar te digitaliseren, maar juist om te innoveren en gebruik te maken van de modernste digitale middelen. Als Consultant Digitale Transformatie bij Mobilee realiseer je innovatieve digitale oplossingen voor onze klanten die bijdragen aan hun doelstellingen. Kortom: je krijgt de ruimte om met jouw visie en coachende vaardigheden onze klanten en onszelf digitaler te maken.

Wat vragen wij van jou als Consultant Digitale Transformatie?

 • Je beschikt over een academische achtergrond (WO), bij voorkeur (technische) bedrijfskunde of informatiekunde
 • Ervaring als consultant en/of projectmanager binnen IT-projecten
 • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen
 • Je bent organisatiesensitief en weet goed te schakelen tussen verschillende niveaus binnen de organisatie
 • Je beschikt over overtuigingskracht om de klant te overtuigen van jouw meerwaarde als consultant
 • Je hebt een proactieve houding om mee te bouwen aan Mobilee management & advies
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift


Wat bieden wij jou?

 • Een werkomgeving waarin jouw persoonlijkheid, talenten en ideeën ertoe doen
 • De ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven, mede door ons ruime opleiding- en trainingsaanbod
 • Een breed aanbod aan projecten bij verschillende klanten
 • Een ambitieuze en tegelijkertijd informele en collegiale werksfeer


Wie zijn wij?

In een wereld waar de complexiteit en de snelheid van veranderingen alleen maar toeneemt biedt Mobilee hulp. Wij stomen dienstverlenende organisaties klaar voor hun toekomst. Dat doen we met ruim 50 collega’s, van officemanager tot consultant en van geassocieerde tot partner. Samen vormen wij hét eigenzinnige adviesbureau. We richten ons op het realiseren van wendbare, digitale en data gedreven organisaties. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een hoge betrokkenheid en collegialiteit.
Ieder van ons is gedreven, stuk voor stuk vakkundig, authentiek en oprecht. We werken doelgericht en pragmatisch. Volgens onze klanten biedt juist dit de zekerheid van resultaat bij verandering.


Solliciteer nu

Lijkt het jou wat om als Consultant Digitale Transformatie met ons verder te bouwen, aan jezelf en aan Mobilee (voor 32-40u per week)? Wij zijn zeker benieuwd naar jou! Kom eens langs, en dan stellen we ons aan je voor. Bel onze recruiter Samira (06-29050432). Mailen kan naar werken@mobilee.nl. Of stuur een PM op LinkedIn.

Meteen stappen zetten? Stuur dan je CV en een korte beschrijving van jouw ideale werkdag bij Mobilee naar werken@mobilee.nl.