Gedreven,
analytisch en
authentiek.

Je ziet, net als wij, het gebruik van data in combinatie met menselijke kennis als de sleutel tot het bieden van toegevoegde waarde voor onze klanten. Daarom willen wij met jou vanuit een gedeelde nieuwsgierigheid, ondernemerschap en passie onze klanten meenemen op de weg naar deze toegevoegde waarde. Mobilee biedt jou een platform waar jij jouw kennis van data-analyse optimaal kunt inzetten bij onze klanten Binnen onze projecten opereer je als schakel tussen de business en IT om zo het optimaal gebruik van data voor de klantorganisatie daadwerkelijk te realiseren.

Wat vragen wij van jou als Consultant Data Analyse?

 • Je beschikt over een academische achtergrond (WO) aangevuld met een sterk ontwikkeld analytisch vermogen
 • Ervaring als consultant en/of analist binnen IT projecten
 • Aantoonbare kennis en ervaring met statistische methoden en IT tooling op het gebied van data-analyse
 • Je bent organisatiesensitief en weet goed te schakelen tussen verschillende niveaus binnen de organisatie
 • Je beschikt over overtuigingskracht om de klant te overtuigen van jouw meerwaarde als consultant
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift
 • Een proactieve houding om mee te bouwen aan Mobilee management & advies


Wat bieden wij jou?

 • Een werkomgeving waarin jouw persoonlijkheid, talenten en ideeën ertoe doen
 • De ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven, mede door ons ruime opleidings- en trainingsaanbod
 • Een breed aanbod aan projecten bij verschillende klanten
 • Een ambitieuze en tegelijkertijd informele en collegiale werksfeer


Wie zijn wij?

In een wereld waar de complexiteit en de snelheid van veranderingen alleen maar toeneemt biedt Mobilee hulp. Wij stomen dienstverlenende organisaties klaar voor hun toekomst. Dat doen we met ruim 50 collega’s, van officemanager tot consultant en van geassocieerde tot partner. Samen vormen wij hét eigenzinnige adviesbureau. We richten ons op het realiseren van wendbare, digitale en data gedreven organisaties. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een hoge betrokkenheid en collegialiteit. Ieder van ons is gedreven, stuk voor stuk vakkundig, authentiek en oprecht. We werken doelgericht en pragmatisch. Volgens onze klanten biedt juist dit de zekerheid van resultaat bij verandering.


Solliciteer nu

Lijkt het jou wat om als Consultant Data Analyse met ons verder te bouwen, aan jezelf en aan Mobilee (voor 32-40u per week)? Wij zijn zeker benieuwd naar jou! Kom eens langs, en dan stellen we ons aan je voor. Bel onze recruiter Samira (06-29050432). Mailen kan naar werken@mobilee.nl. Of stuur een PM op LinkedIn.

Meteen stappen zetten? Stuur dan je CV en een korte beschrijving van jouw ideale werkdag bij Mobilee naar werken@mobilee.nl.