Wendbaar,
analytisch en
pragmatisch.

Mobilee ademt wendbaarheid door haar jarenlange ervaring met het introduceren van kort cyclisch werken bij onze klanten. Dit door effectieve inzet en toepassing van Agile en LEAN-principes. Als Agile Consultant mag je bij ons al je Agile ervaring aanwenden, zowel binnen als buiten de IT. Daarom hebben we plek genoeg voor goede Agile Coaches en ervaren Scrum Masters die deze mooie trajecten met ons vorm willen geven. Met jouw flexibiliteit, nieuwsgierigheid en ondernemerschap creëer je samen met je collega’s het platform dat klanten in staat stelt écht wendbaar te worden. Hierin kun je jouw talenten en tomeloze energie goed kwijt, op weg naar topresultaten!

Wat vragen wij van jou als Agile Consultant?

 • Je beschikt over een academische achtergrond (WO)
 • Ervaring als consultant/verandermanager, specifiek in rollen als Scrum Master, Agile Coach en/of Product Owner
 • Je beschikt over relevante opleidingen/trainingen op Agile/veranderkundig gebied
 • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen
 • Je bent organisatiesensitief en weet goed te schakelen tussen verschillende niveaus binnen de organisatie
 • Je beschikt over overtuigingskracht om de klant te overtuigen van jouw meerwaarde als consultant
 • Een proactieve houding om mee te bouwen aan Mobilee management & advies


Wat bieden wij jou?

 • Een werkomgeving waarin jouw persoonlijkheid, talenten en ideeën ertoe doen
 • De ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven, mede door ons ruime opleiding- en trainingsaanbod
 • Een breed aanbod aan projecten bij verschillende klanten
 • Een ambitieuze en tegelijkertijd informele en collegiale werksfeer


Wie zijn wij?

In een wereld waar de complexiteit en de snelheid van veranderingen alleen maar toeneemt biedt Mobilee hulp. Wij stomen dienstverlenende organisaties klaar voor hun toekomst. Dat doen we met ruim 50 collega’s, van officemanager tot consultant en van geassocieerde tot partner. Samen vormen wij hét eigenzinnige adviesbureau. We richten ons op het realiseren van wendbare, digitale en data gedreven organisaties. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een hoge betrokkenheid en collegialiteit.
Ieder van ons is gedreven, stuk voor stuk vakkundig, authentiek en oprecht. We werken doelgericht en pragmatisch. Volgens onze klanten biedt juist dit de zekerheid van resultaat bij verandering.


Solliciteer nu

Lijkt het jou wat om als Agile Consultant met ons verder te bouwen, aan jezelf en aan Mobilee (voor 32-40u per week)? Wij zijn zeker benieuwd naar jou! Kom eens langs, en dan stellen we ons aan je voor. Bel onze recruiter Samira (06-29050432). Mailen kan naar werken@mobilee.nl. Of stuur een PM op LinkedIn.

Meteen stappen zetten? Stuur dan je CV en een korte beschrijving van jouw ideale werkdag bij Mobilee naar werken@mobilee.nl.